İzmir Süper Amatör Lig A Grubu 18. hafta mücadelesinde, Foça Belediyespor’a 7. saniyede gol atan ve aynı zamanda bir bankada çalışan Dedebaşısporlu Arif Avcı, “Dedebaşıspor için iyi oldu. Küçük bir mahalle takımı bizim takımımız. Ben kendimden değil de takımımın isminin duyulmasına çok sevindim.” dedi.

Geçen hafta sonu Dedebaşıspor ile karşılaşan Foça Belediyespor 3-0 yenildi. Karşıyaka Hasan Türker Sahası'nda oynanan maç, en erken atılan gollerden birine sahne oldu. Dedebaşısporlu Arif, henüz 7. saniyede attığı golle taraftarlarına ve takımına büyük mutluluk yaşattı. 7 yaşından bu yana lisanslı futbolcu olduğunu söyleyen Avcı, “1988 İzmir Karşıyaka doğumluyum. Karşıyaka’da yaşıyorum. Ayrıca amatör olarak futbolla uğraşıyoruz. 7 yaşından beri de lisanslı futbol oynuyorum. Dedebaşıspor’da oynuyorum. Daha önce farklı takımlarda oynadım, Karşıyaka’da, Altay’da bulundum. Okul takımlarında Türkiye şampiyonasında oynadım. Şu anda hala Dedebaşıspor’da oynuyorum. 7 yaşında ben Dedebaşıspor’da lisanslı olarak başladım. Aşağı yukarı yine beş altı yıldır Dedebaşıspor’da devam ediyorum.” dedi.

'UZAKTAN ŞUTLARI ANTRENMANLARDA SÜREKLİ ÇALIŞIYORDUM'

Her maçta bu tür şutları denediğini söyleyen Arif Avcı, “Şimdi antrenmanlarda sürekli çalışıyorum ben bunu, uzaktan şutları. Yani denedik, şansımız da yanımızdaydı, oldu. Ben aslında bu konularda biraz soğukkanlıyım, yani çok heyecan da yaptığım söylenemez. Sürekli denediğim şeyler zaten bunlar. Her maçta bunları deniyorum zaten. Dediğim gibi bu sefer oldu. Mutluyum.” şeklinde konuştu.

7 SANİYE REKORU

Hakan Şükür’ün Japanyo’da attığı 9. saniye golünden sonra yeni bir rekora imza atan Avcı, şunları söyledi: “Rekor olduğunu o anda hiç düşünmedim, maçtan sonra bana söylediler. Bu kadar da olayın büyük kesimlere ulaşacağını hiç düşünmedim aslında ama en azından takım için iyi oldu. Dedebaşıspor için iyi oldu. Küçük bir mahalle takımı bizim takımımız. Ben kendimden değil de takımımın isminin duyulmasına çok sevindim. Telefon susmuyor, her kesimden tebrik eden var. Tabii beni de mutlu ediyor.”