Osmaniye Belediyesi tarafından 'Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Yaz İçin' sloganı ile başlatılan 7. Yaz Spor Okulları tamamlandı.

Çocukları çok sevdiğini ve çocuklar tarafından çok sevildiğine inandığını ifade eden Başkan Kadir Kara, “Göreve geldiğimiz ilk yılımızda ilkini yaptığımız yaz spor okullarının bu yıl yedincisini yaptık. Sevgili çocuklarımızın ilgisi bizleri çok sevindirdi. Çocuklarımıza sağlıklı ve eğlenceli bir yaz ayı geçirmesini hedeflerken, Osmaniye’de sporun altyapısını oluşturuyoruz. Burada en önemli dayanağımız tatile gidemeyen çocuklarımızın yaz tatillerini eğlenceli bir hale getirmektir. Desteklerinden dolayı Yahya Mazlum Halk Eğitim İl Müdürlüğüne ve tesislerini bizlere açan Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğüne, Osmaniye Milli Eğitim Müdürlüğüne çok teşekkür ederim. Çocuklarımız için ne yapsak azdır.” dedi.

Belediye Başkanı Kadir Kara’nın göreve geldiği ilk yılda Osmaniye’de ilk defa düzenlenmeye başlayan yaz spor okullarının bu yıl yedincisi yapıldı. Bu yıl açılan yaz spor okullarına katılan 750 öğrenciye şapka, tişört, şort ve çorap hediye edilirken; öğrencilerin ulaşımı da yine ücretsiz olarak sağlandı.