A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda 8. maçında Hollanda ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. İdman öncesi Türkiye Futbol Federasyonu çalışanları Fatih Terim’in doğum gününü kutlayarak pasta kesti.

EURO2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda dün 7. maçında Letonya ile 1-1 berabere kalan A Milli Futbol Takımı, bugün akşam saatlerinde Hollanda maçı hazırlıklarına Torku Arena Stadı’nda başladı. İdman öncesi milli takım kafilesi Mevlana Müzesi’ni ziyaret etti. Ziyaretin geç gerçekleşmesinden dolayı antrenman saat 19.00 yerine 45 dakika gecikmeli başladı. Antrenman öncesi TFF çalışanları Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in doğum gününü kutladı. Ayrıca Terim idmanı izlemeye gelen taraftarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

İdmana dünkü Letonya maçının ilk onbirinde başlayan futbolcular katılmadı ve otelde rejenerasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise statta ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top çalışması gerçekleştirdi. Daha sonra milliler, dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

A Milli Futbol Takımı, yarın yapacağı antrenmanla Hollanda maçı hazırlıklarını tamamlayacak.