2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçı için Almanya'da kampta bulunan A Milli Futbol Takımı, 28 Mart'ta Hollanda ile oynayacağı karşılaşma için otobüsle Amsterdam'a geldi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, özel bir araba ile takım otobüsünden 30 dakika önce kamp yapacakları Okura Otel'e geldi. Fatih Terim ve futbolcuları Türkiye Cumhuriyeti Lahey Büyükelçisi Sadık Arslan, otelde karşıladı. Arslan, A Milli Takım'a Hollanda maçı öncesi başarılar diledi.

Hollanda'da oturan Türk taraftarlar, ellerinde çiçeklerle ve tezahüratlarla A Milli Takıma sevgi gösterisinde bulundu. Fenerbahçe atkıları ile tezahürat yapan bazı taraftarlar da Emre Belözoğlu'na çiçek vererek Fenerbahçe forması imzalattı ve selfi (özçekim) çektirdi.

Fatih Terim, yarın maçın oynanacağı Amsterdam Arena Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından milli takım futbolcuları, Hollanda maçanın son çalışmasını yapacak.

A Milli Futbol Takımı, 28 Mart Cumartesi günü Amsterdam Arena Stadyumu'nda TSİ 21.45'te Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Maç biletlerinin tamamının şimdiden tükendiği açıklandı.