2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Eylül Perşembe günü Letonya, 6 Eylül Pazar günü ise Hollanda ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımımız, bu akşam Konya'ya hareketinden önce TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile hazırlıklarının İstanbul etabını tamamladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde saat 19.00'da basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmana tüm futbolcular katıldı. Antrenmanda, koordinasyonlu ısınmanın ardından 5'e 2 oyun, sınırlı alanda taktik oyun ve çift kale taktik çalışma yapıldı. Rejenerasyon koşusu ve stretching ile antrenman sona erdi.

Arda Turan kontrollü şekilde takım antrenmanına dahil edilirken, Şener Özbayraklı ise takımla birlikte düz koşu yaptıktan sonra tedbir amaçlı olarak fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı saha çalışması yaptı.

A Milli Takım, bu akşam saat 22.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Konya'ya uçacak. Milliler, yarın saat 20.15'te maçın oynanacağı Torku Arena Stadı'nda Letonya maçı öncesinde son çalışmasını yapacak. Türkiye Futbol Direktörü Terim, saat 19.45'te stadyumda bir basın toplantısı düzenleyecek.