Süper Lig'de Bursaspor'u 2 - 1 mağlup eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, kendilerine galibiyeti getiren golün ofsayt olduğunu iddia etti. Avcı, yedikleri golden önce kazanılan serbest atışın ise faul olmadığını öne sürdü.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Abdullah Avcı, oyuna dengeli ve tedirgin başladıklarını belirterek, "Oyuna dengeli ve tedirgin başladık. 5. dakikada rakibe ters toptan pozisyon verdik. 10 ila 30. dakika arası oyunun tamamen içindeydik. Özellikle çalıştığımız ve organize olduğumuz hızlı ataktan attığımız gol var." dedi.

İkinci yarıya girerken 3 faul olduğunu dile getiren Avcı, "Bunların bir tanesi gol oldu. İkinci yarı itibariyle oyun dengeli ve kontrollü gidiyordu. 65. dakikada rakip oyuncunun atılması, 11'e 10 oynanan oyunun hakimi bizim olmamızı sağladı." ifadelerini kullandı.

Avcı, yedikleri golün faul olmadığını da iddia ederek, attıkları galibiyet golünün ofsayt olduğunu belirtti. Avcı, hakemlerin bu pozisyonlarda daha dikkatli olmaları gerektiğini de sözlerine ekledi.