İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kardemir Karabükspor karşısındaki beraberliği deplasmanda telafi edeceklerini söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 19. haftasında Kardemir Karabükspor'la 2 - 2 berabere kalan İstanbul Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Ritimli ve tempolu bir maç oldu. Belki bizim daha fazla pozisyonumuz vardı. Ama bizim hiç alışık olmadığımız ortamın gerildiği gergin bir müsabaka vardı." diye konuştu.

Oyuna istedikleri gibi başladıklarını belirten Abdullah Avcı, "Golü yiyene kadar maçı 2 - 0 yapabilirdik. İlk gelen pozisyon gol oldu. Ondan sonra dengeli bir oyun vardı. Tekrar oyuna girdik. Beraberliği yakaladık. İkinci yarı da dengeli bir oyun vardı. Oyun içerisinde bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Sonra 81. dakikada 10 kişi kaldık detayını bilmiyorum. ikinci yarı itibariyle ne olursa olsun 10 kişi kalmamamız gerekiyordu. Buna rağmen 87. dakikada golü bulmak sevindirici, 90+2'de golü yemek üzücü. Kazanmak istiyorduk, yukarıdaki hedeflerimizde asılı kalmak için. Ama çok gel gitin olduğu gergin bir maçta bir puan... biz bunu deplasmanda telafi ederiz, öyle bir takımız. Bugün itibariyle berabere bitti rakibe de başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.