Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, böyle bir haftada böyle bir rakip karşısında böyle bir galibiyet almanın mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Osmanlıspor'u deplasmanda 3-0 mağlup eden Medipol Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. 17 gün sonra maç oynadıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan tecrübeli teknik adam, ''Milli Takımı Avrupa Şampiyonası’na katıldığından dolayı tebrik ediyoruz. Oyuncularımız var milli takıma oyuncular vermeye devam edeceğiz. Ülke adına son derece mutlu olduğumuz bir haftaydı. Biz de hizmet etmeye devam edeceğiz.'' sözleriyle Türkiye Milli Takımı'nı kutladı.

Daha sonra maçla ilgili değerlendirmede bulunan Avcı, ''Bugün oyundaki planımız, öne doğru gelişen bir oyun planımız vardı. Geçen seneden yüzde 30 oyun kalitemiz daha fazla artmış vaziyette. Puan olarak da geçen senenin hafta olarak bir puan üzerindeyiz." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"İyi bir futbol takımıyız. Saha içerisinde doğru işler yapmaya çalışıyoruz. Osmanlıspor’da saha içerisinde doğru duran bir takımdı. Bizim içim önemli olan rakip merkezi kalabalık tuttuğunda kenarları iyi kullanabilmekti. Zemin bozuk olmasına rağmen bunu denedik. Birde iki takım için geçerli olan turan toplar vardı. İlk golü bu şekilde bulduk daha sonra hızlı hücumla bir gol bulduk. Daha sonra oyun elimize geçti. Böyle bir haftada böyle bir takip karşısında böyle bir galibiyet almak mutluluk verici. Osmanlıspor seyircisine samimi desteklerinde dolayı teşekkür ediyorum. Osmalıspor’a başarılar diliyorum.''