İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Kardemir Karabükspor maçının ardından bir üst turdaki rakiplerini beklediklerini ve oynayıp yollarına devam etmek istediklerini söyledi.

Türkiye Kupası'nda İstanbul Başakşehir, Kardemir Karabükspor'a 2 - 1 mağlup oldu. İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Her iki takım da gruptan çıkmıştı. İki takım da grup birincisi olmak istiyordu." diyerek, şunları söyledri:

"Oyuna gelince oyunun ilk 15 - 20 dakikası oyuna çok giremedik top daha çok rakipteydi. Ama klasik kaymaları son derece doğru yaptık. 15 - 20. dakikadan sonra oyuna adım adım girmeye başladık. Orada doğru işler, doğru koşular, doğru yerlerde topla buluşmalar yaparak öne geçtik. İkinci yarı itibariyle dengeli bir oyun devam ediyordu. Hiç alışık olmadığımız merkezden kalemize atılan bir şuttan gol yedik. Sonrasında oyunda ağırlığımızı hissetirmeye başladık. Sayılmayan bir golümüz ve pozisyonumuz vardı. Her türlü organizasyonu denedik riskleri aldık, dönüşünde de gol yiyerek mağlup olduk. Her koşulda her yerde bugün itibariyle ikinci olduk, diğer grubun birincisi yarın belli olacak ve oynayıp yolumuza devam etmek istiyoruz."

Abdullah Avcı, Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 19. haftasında da yine aynı rakiple karşılaşacaklarını da hatırlatarak, sözlerini şöyle tamamladı: "Bu dosyayı bugün kapatıp, cuma günü yine aynı rakiple lig için karşılaşacağız. İki takımın farklı hedefleri var. Bir tanesi alttan çıkmaya çalışıyor, biz de Avrupa ligi için tutunmaya çalışıyoruz. Lig mücadelesi için en iyi şekilde hazırlanacağız."