Selçuklu Özel Abdullah Aymaz Ortaokulu futsal takımı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğünün düzenlediği Türkiye şampiyonasının bölge etabında tüm rakiplerini yenerek bölge şampiyonu oldu.

Selçuklu Abdullah Aymaz Ortaokulu futsal takımı, Denizli’de yapılacak yarı finallerde Konya’yı temsil edecek. 5–7 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen ve 16 takımın mücadele ettiği bölge turnuvasında tüm rakiplerini yenerek şampiyon olan Selçuklu A. Aymaz futsal takımı büyük bir başarıya imza attı. Takım çalıştırıcısı beden eğitimi öğretmeni Mehmet Çakır, "Öğrencilerimiz bu turnuva için kısa zamanda çok çalıştı ve gayret gösterdi. Takım halinde mücadele etmenin şuurunu kazanan öğrencilerimiz netice almanın gururunu yaşadı ve yaşattı." dedi.

Turnuvada bölge şampiyonu olan Selçuklu A. Aymaz, 22- 25 Mart tarihlerinde yarı final için Denizli’ye gidecek. Çakır, Denizli'deki turnuvada da başarılı olarak finallere katılmaya hak kazanmak istediklerini söyledi. Okul Müdürü İbrahim Aslan, "Öğrencilerimizin inançlı ve azimli çalışmasıyla futsalda yeni bir başarıya imza attık. Yıldız gençler futsal turnuvasında, öğrencilerimizi başarıları ve gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz. Okulumuz, akademik ve sosyal alanda olduğu gibi, sportif alanda da başarılarına bir yenisi ekleyerek rakipsiz olduğunu ispatlamıştır. Tüm velilerimiz ve öğrencilerimiz adına Konya’yı yarı finalde temsil edecek takımıza başarılar diliyoruz." dedi.