KAYSERİ (AA) - Abdullah Gül Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Sportif Direktörü Ahmet Bozbey, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçında yarın konuk edecekleri Fransız ekibi Tango Bourges Basket'i mağlup ederek, ikinci karşılaşma öncesi avantajlı skor elde etmeyi hedeflediklerini söyledi.

Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Kupası'nda daha önce iki kez final oynadıklarını ve yine finale yükselmeyi amaçladıklarını belirtti.

Tango Bourges Basket'in güçlü bir takım olduğunu aktaran Bozbey, "Rakibimizle basketbol otoritelerinin erken final olarak nitelediği maçta karşılaşacağız. Yarın zor bir maça çıkacağız. İlk maçta rakibimizi mağlup ederek, Fransa'ya avantajlı gitmeyi hedefliyoruz. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah yarın final yolunda önemli bir galibiyet elde ederiz." diye konuştu.

Taraftarlara destek çağrısı yapan Bozbey, "Bu önemli maçta taraftarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Yarın salonun dolmasını bekliyoruz. Taraftar desteğiyle takımımız daha etkili oluyor. Umarım onlara önemli bir galibiyet daha hediye ederiz." dedi.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'ndeki Abdullah Gül Üniversitesi-Tango Bourges Basket maçı yarın saat 19.00'da başlayacak.