Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Mersin'e lider gittikleri ve lider olarak İstanbul'a dönmek istediklerini söyledi.

Süper Lig’in 31. haftasında yarın Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak Galatasaray, bu maç için Adana’ya gitti. Sarı kırmızılı kafile yarın buradan da karayolu ile müsabakanın oynanacağı Mersin'e geçerek müsabakaya çıkacak.

Fenerbahçe’yi taşıyan otobüse yapılan silahlı saldırı sonrası liglerin 1 hafta ötelenmesi bu hafta içi takımlar 31. hafta maçlarını oynayacak. Sarı kırmızılılar da Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maç için bugün akşam saatlerinde Atatürk Havaalanı’ndan kalkan özel uçakla Adana’ya gitti ve orada kampa girecek.

Galatasaray Kulübü Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst ve Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, havaalanın da basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı. Dürüst, "Sezonun en zor, en anlamlı deplasmanı." dediği maç için, "Artık telafisi olmadığından dolayı anlamlı bir maç. Mersin zor bir ekip. Ama dediğimiz gibi ipi göğüsleyebilmek için kalan haftalarda kazanmamız lazım. İnşallah da şansta yanımızda olur." diye konuştu.

ALBAYRAK: LİDER GİDİYORUZ İNŞALLAH LİDER DÖNERİZ

Abdurrahim Albayrak ise en zor maçlardan bir tanesine gittiklerini kaydederek, "Şampiyonluğu direk etkileyecek maçlardan bir tanesine gidiyoruz. Ama bizim de puan kaybına tahammülümüz yok. Onun bilincindeyiz. Futbolcular da onun farkında. Bugün yapılan idman bile bunun göstergesi idi. Allah'ın izni ile Mersin'e lider gidiyoruz inşallah lider döneriz. Mersin ekibi çok iyi bir takım. İnşallah üç puanla İstanbul'a döneriz." dedi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Mersin İdmanyurdu maçının kamp kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor:

"Fernando Muslera, Eray İşcan, Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Felipe Melo, Selçuk İnan, Wesley Sneijder, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Burak Yılmaz."