Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Felipe Melo’nun bir mucize gerçekleştirdiğini söyledi.

Galatasaray, yarın PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor ile oynayacağı Türkiye Kupası rövanş maçı için İzmir’e gitti. Atatürk Havaalanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, "İstanbul’da ilk ayağını 4-0 kazandığımız Manisaspor maçına gidiyoruz. Buradan İzmir’e hareket edip oradan karayoluyla Manisa’ya geçeceğiz. Bundan sonraki Akhisar Belediyespor maçında da Manisa’da konaklayacağız. İzmir’de kalmayacağız. Stada daha yakın olsun diye. Şimdi dediğim gibi 4 - 0'lık bir maçın rövanşına gidiyoruz. Biliyorsunuz geçen hafta talihsiz bir olay yaşandı. Bu sebeple hem Türkiye Kupası hem de liglere ara verildi. Doğrusu da buydu. Şimdi yedek ağırlıklı bir kadro ile gidiyoruz. Sakatlıkları geçen ve oynamayan arkadaşlara şans vereceğiz. Bizim için iyi bir hazırlık maçı olacak diyebiliriz." diye konuştu.

23 Şubat'ta bel fıtığı ameliyatı olan ve uzun süre sahalardan uzak kalan Felipe Melo’nun tekrardan sahalara dönmesi hakkında ise Albayrak, şöyle konuştu:

“Dün idmana çıkmadan önce bana geldi. Uzun uzun sohbet ettik. Çok hırslı bir yapıya sahip. Tam bir Karadeniz insanını andırıyor. Bir an önce oynamak istiyor. Aslında bir mucizeyi gerçekleştirdi. Onun bu hırsına ve azmine hayranım. Arkadaşlarına da enerji veriyor. Sağlığı bizim için önemli. Oynayıp oymayacağını hoca bilir. Bir maç oynatıp kaybetmek istemeyebilir belki hoca. Son durumuna bakacak hoca.”

Galatasaray'ın Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Manisaspor ile yarın saat 19.45'te 19 Mayıs Stadı'nda oynayacağı mücadelenin 18 kişilik maç kadrosu ise şöyle:

"Sinan Bolat, Eray İşcan, Alex Telles, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Felipe Melo, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Kaan Baysal, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Sinan Gümüş, Goran Pandev."