Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcı Abdürrahim Albayrak, şu anda birinci hedeflerinin seçim değil takımın şampiyonluğu olduğunu söyledi.
Galatasaray TV’ye açıklamalarda bulunan Albayrak, mayıs ayında yapılacak genel kurul öncesinde çıkan haberler hakkında şunları dile getirdi:
“Yönetime kim gelirse gelsin Galatasaraylı gelecek. Hepsi bizim arkadaşlarımız hepsi Galatasaray hizmet için gelecek. Bizim şu anda önceliğimiz takımın şampiyon olması. Yönetimimizin hedefi 4. yıldız. Seçime daha çok zaman var. Bizim birinci hedefimiz seçim değil takımın şampiyonluğu. Takım şampiyon olursa 15 milyon Euro direk Şampiyonlar Ligi’ne ayak bastı parası, puan almasak bile 8 milyon Euro daha gelecek. Puanlar alırsanız Galatasaray için 80 trilyon civarı para ediyor. Biz bunların hesabını ediyoruz. Bir göğüs reklamını 4 milyon Euro ya da dolara verirken ayakbastı parası olarak 15 milyon Euro almak müthiş bir para. Geçen senelerde böyle değildi. Yayın ihalesi yenilendi alan firma daha çok para verdi. Ülke takımları katıldığı zaman daha çok para alacak.”

ŞAMPİYON OLUP 4. YILDIZI TAKACAĞIZ
Sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını kaydeden Albayrak, “Bize kongre üyeleri oy verirken takıma hizmet için başarı için oy verdiler. Onun için bizim birinci hedefimiz Galatasaray’ın şampiyon olması. Bunu bütün camianın böyle bilmesini istiyorum. Şampiyon olacağız ve 4. yıldızı takacağız. 9 maçımız kaldı. Birincisini bu hafta Karabükspor ile oynuyoruz. Maç gündüz olacak. Taraftarlarımıza ben bir rekor kıralım diyorum. Stadı tıka basa dolduralım ve herkes görsün.” diye konuştu.