Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, sekiz hafta sonra taraftarlarla kucaklaşarak kupayı kaldırmak istediklerini söyledi.

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan sarı - kırmızılı yönetici Albayrak, sekiz final maçı kaldığını belirterek, "Bu sadece bizim için değil, Fenerbahçe için de Beşiktaş için de bunların hepsi geçerli. Üç kulüp de bunun bilincinde. Şu anda fikstür avantajı bizden yana. Bunu en iyi şekilde değerlendirip 8 hafta sonra taraftarlarımızla kucaklaşıp kupayı kaldırmak istiyoruz. Gecemizi gündüzümüzü Florya’ya veriyoruz. Futbolcu kardeşlerim, teknik heyet, yönetim hepimiz kenetlendik, bir olduk, birlik olduk şampiyonluğu bekliyoruz." diye konuştu.

ALİ DÜRÜST: TRABZON ZOR BİR DEPLASMAN OLMUŞTUR AMA DAİMA İYİ AĞIRLANDIK

Galatasaray Kulübü Sportif A.Ş. Yöneticisi Ali Dürüst ise liglere verilen aranın takımlara pek yaramadığını kaydederek, şunları ifade etti:
"Ama teknik kadro tabii ki bunun bilincinde olduğu için iyi bir antrenman programı yaptılar. Şampiyonluğu göğüslemek için çalışmak lazım. Her maç bir final. Trabzon her zaman zor bir deplasman olmuştur ama keyifli geçmiştir, iyi ağırlanmışızdır her zaman. Yalnız Trabzon değil, kolay maç yok, her maç zor, Trabzon da o maçlardan bir tanesi. Süper Lig şampiyonluğu ana hedef ama Türkiye Kupası’nı da kazansak güzel olur. Yoğun bir maç programı var ama kendimizden eminiz."