Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana ASKİ Spor’un Antrenörü Kaan Artun, normal sezonun tamamlanmasının ardından değerlendirme yaptı. Kaan Artun, lig başlamadan koydukları hedeflere ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Takım olarak öncelikli hedeflerinin Türkiye Kupası'nda finale kalmak olduğunu ve bunu da başardıklarını belirten Kaan Artun, "Takım olarak sezon başında koymuş olduğumuz hedefleri yakalamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikli hedefimiz Türkiye Kupası finaliydi bunu başardık. İkinci hedefimiz ise bu sezonu ilk 5 içerisinde bitirmek ve önümüzdeki sezon Adana’yı Avrupa’da temsil etmekti. Bu hedefimizi de yakaladık. Bunları başarabilmiş olmak hepimizi çok mutlu etti." dedi.

Play-off'ta seyirci desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaçları bulunduğunu duyuran Kaan Artun, "İlk sezonunu oynayan bir takım olarak aldığımız 16 galibiyet gelecek için ümit veriyor ama daha yapacak çok işimiz var. Sezon henüz bitmedi. Play-off'ta son 3 sezondur ciddi yatırımlar yapan ve son 2 sezonun Eurocup yarı finalisti İstanbul Üniversitesi BGD takımı ile eşleştik. Rakibimizin gücünün farkındayız ve turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Bu turda başarılı olmak istiyorsak savunma direncimizi biraz daha artırmalıyız. İstanbul Üniversitesi BGD yetenekli ve hücum gücü yüksek oyunculardan kurulu bir takım. Ligi 4. bitirdikleri için de saha avantajı onlarda. Özellikle Adana’da oynayacağımız maçta seyirci desteği bizim için çok önemli." diye konuştu.