Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Adana ASKİ'nin genel menajeri Fatih Yücel, ligin 25. haftasında deplasmanda Mersin Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları maçta, rakiplerinin kendilerine "bilerek kaybettiği" yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Yücel, yaptığı yazılı açıklamada, 30 Mart Çarşamba günü Mersin Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaştıklarını ve 67-47 kazandıklarını anımsatarak, "Maçın ardından belli bir kesimin yazdıkları çizdikleri, yenilir yutulur değildi. Adana ASKİ Mersin ekibini yenmekle birlikte, üç gün önce de Edirne Belediyesi Edirnespor’u yenmişti. Atılan mesnetsiz iftiraları ve yapılan hakaretleri sahiplerine iade ediyorum. Hiç kimse Mersin Büyükşehir Belediyespor galibiyetimize gölge düşüremez." ifadelerine yer verdi.

Kendileri adına önemli bir galibiyet elde ettiklerini kaydeden Fatih Yücel, "Yıllar önce, küme düşen Ceyhan Belediyespor'un menajeriydim. Küme düştüğümüzde kimseyi suçlamadık. Kimseye iftira atmadık. 15 yıldır kadın basketboluna yatırım yapıyoruz. Biz her maça çıkar aslanlar gibi mücadele ederiz. Düşeriz veya kalırız. Düşersek kaldığımız yerden devam ederiz. Önümüzdeki hafta daha ayrıntılı açıklama yapacağız." görüşlerine yer verdi.