Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Adana BOTAŞ'ın gelecek sezon da başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile çalışacağı bildirildi.

Kulüp başkanı Mehmet Konuk, yaptığı yazılı açıklamada, kulüplerinin 30 yıldır kadın basketboluna altyapı ve A takım düzeyinde katkı sağladığını belirterek, "Kulübümüzün 2015-2016 sezonunda da başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu ile çalışmaya devam etmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu birlikteliğin ülkemiz sporuna ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim" ifadesine yer verdi.

Ceyhun Yıldızoğlu da Adana BOTAŞ'ın kurulduğu yıldan bu yana "önce iyi insan, sonra iyi sporcu" modelini benimsediğini, bölgesine ve Türk basketboluna önemli hizmetlerde bulunduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"A takıma verilen maddi ve manevi desteğin, altyapıya çok daha titiz şekilde verilmesi nedeni ile gelecekte Adana BOTAŞ'tan yetişmiş oyuncuların, Adana BOTAŞ'ı Türkiye'de ve Avrupa'da başarı ile temsil edeceğinden kuşkum yok. Şahsıma bu güzel ortamda çalışma fırsatı sunan başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ederim."