Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Barış Şimşek, Bahtiyar Birinci, Mehmet Metin
Adana Demirspor: Emre Selen, Fazlı Kocabaş, Umut Sözen (Dk. 73 Attamah), Hakan Söyler (Dk. 73 Beykan), Oğuzhan Aynaoğlu, Hurşut Meriç, Şaban Özel, Abdulkerim Bardakçı, Ferhat Çökmüş, Cumali Bişi, Özgür Can Özcan
Beşiktaş: Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı, Atınç Nukan, Oğuz Aksoy (Dk. 46 Demba Ba), Oğuzhan Özyakup, Franco, Necip Uysal, Kerim Frei (Dk. 46 Gökhan Töre), Uğur Boral, Cenk Tosun (Dk. 86 Ümit Karaal)
Goller: Dk. 7 Abdülkerim Bardakçı (Kendi kalesine), Dk. 70 Demba Ba, Dk. 76 Atınç Nukan, Dk. 82 Cenk Tosun (Beşiktaş), Dk. 10 Özgür Can (Adana Demirspor)
Sarı kartlar: Dk. 36 Atınç, Dk. 75 Oğuzhan (Beşiktaş)

Beşiktaş, İstanbul'da 2-1 yenildiği Adana Demirspor'u Türkiye Kupası F Grubu 4. maçında Adana'da 4-1 yendi.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Barış Şimşek'in düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a farklı galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Abdülkerim kendi kalesine, 70. dakikada Demba Ba, 76. dakikada Atınç ve 82. dakikada da Cenk Tosun attı. Ev sahibi Adana Demirspor'un tek golünü ise 10. dakikada Özgürcan kaydetti.

Bu sonuçla Beşiktaş puanını 6'ya çıkardı ve averajla ikinci sıraya yükseldi. Adana Demirspor ise 6 puan ve -2 averajla 3. sıraya indi.

69. dakikada Gökhan Töre sol kanattan ceza sahasına girerken yaptığı ortaya Cenk Tosun kafayı vurdu. Top kaleci Emre tarafından güçlükle çıkarıldı.

70. dakikada Demba Ba ceza sahasının yaklaşık 10 metre uzağından çıkardığı sert şut sağ köşeden ağlarla buluştu: 1-2.

76. dakikada Gökhan Töre ceza sahasının sağında düşürüldü. Uğur Boral’ın kullandığı serbest vuruşta yaptığı ortaya Atınç Nukan kafayı vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-3.

82. dakikada Uğur Boral ceza sahasının solundan girerken düşürüldü. Cenk’in çarprazdan gönderdiği sert şut kalecinin sağından filelerle buluştu: 1-4.

Karşılaşma da Beşiktaş’ın 4-1 üstünlüğüyle sona erdi.

Maç sonunda Adana Demirspor taraftarı iki takımı da alkışladı. Beşiktaşlı ve Adana Demirsporlu futbolcular da her iki takımın taraftarlarına alkışlarla karşılık verdi. Beşiktaşlı taraftarlar Adana Demirsporlu futbolcuları yanlarına davet ederek alkışladı.