Stat: Adana 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Tolga Özkalfa, Mustafa Emre Eyisoy, Cevdet Kömürcüoğlu
Adana Demirspor: Janosevic, Attamah, Fazlı Kocabaş, Timur Bayram Özgöz, Hurşut Meriç (Dk. 66 Artun Akçakın), Umut Gündoğan (Dk. 82 Cumali Bişi), Beykan Şimşek (Dk. 72 Oğuzhan Aynaoğlu), Hakan Çinemre, Abdülkerim Bardakcı, Tayfur Bingöl, Özgür Can Özcan
Şanlıurfaspor: Fevzi Elmas, Hüseyin Tok, Kenan Karışık, Kubilay Sönmez, Abdulkadir Özgen (Dk. 74 Eldin Adilovic), Tello (Dk. 60 Volkan Okumak), Onur Akbay, Ekrem Hayyam Dağ, Serdar Eylik (Dk. 60 Gökhan Alsan), Zenke, Hakan Arslan
Gol: Dk. 78 Umut Gündoğan (Adana Demirspor)
Sarı kartlar: Cumali Bişi (Adana Demispor), Onur Akbay, Kubilay (Şanlıurfaspor)

PTT 1. Lig'in 27. hafta maçında şampiyonluk mücadelesi veren Adana Demirspor, evinde konuk ettiği Şanlıurfaspor'u Umut Gündoğan'ın golüyle 1-0 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü.

Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Tolga Özkalfa'nın düdük çaldığı maça taraftarlar büyük ilgi gösterirken, ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golü ise 78. dakikada Umut Gündoğan kaydetti.

Bu sonuçla zirve yarışını sürdüren ve Süper Lig'e bir adım daha yaklaşan Adana Demirspor puanını 51 yaparak ikinci sıradaki yerini de korudu. İlk 6 içinde yer alarak play off oynamak isteyen Şanlıurfaspor ise bu mağlubiyetle 43 puanda kalırken 6. sırada girdiği haftada 7. sıraya geriledi.