Adana Demirspor Altyapı Sorumlusu Edip Gülnar, tesislerde yaptıkları düzenlemelerle altyapının daha verimli hale getirildiğini söyledi.

Kulübün alt yapı tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Gülner, tesislerin düzenlenmesi konusunda önemli mesafeler kat ettiklerini belirterek, “Bu anlamda bizlere büyük destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve kulüp başkanımız Sedat Sözlü’ye çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Türk futboluna ve Adana Demirspor’a kaliteli ve düzgün oyuncular kazandırmak adına büyük gayretler içerisinde olduklarını ifade eden mavi-lacivertli kulübün altyapı sorumlusu, “Hem sahalarımızda hem de altyapı binamızda çok önemli düzenlemeler yaptık. Terbiyeli, ahlaklı ve kaliteli oyuncular yetiştirmek için altyapımızı daha da verimli hale getirmemiz gerekiyor. Oyuncularımızın yatacağı, besleneceği tesisler yapacağız. Velilerimiz bu konuda çok rahat olsunlar. Çocuklarımızın her türlü güvenliklerini sağlayarak iyi sporcular yetiştireceğiz. Çok heyecanlı ve genç bir başkanımız olan Sedat Sözlü, göreve geldiği günden itibaren gece gündüz demeden sürekli Demirspor için mücadele veriyor. Bu sezon yine hedefimiz şampiyonluk olacak. Başkanımız Sözlü idaresindeki yönetim kurulu olarak çok büyük gayretler göstereceğiz.” diye konuştu.

Altyapı teknik sorumlusu Rasin Gürcan ise yapılan son düzenlemelerle daha iyi imkanlar sunularak oyuncu yetiştireceklerini kaydetti.