PTT 1. Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Ünal Karaman'ın takımdan ayrılmasının ardından Teknik Direktör Osman Özköylü ile anlaştı. Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Özköylü ile el sıkışıp bir yıllığına mukavele imzaladı.
Kulüp tesislerindeki imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, Adana Demirspor'un tarihi günlerinden birini yaşadığını söyledi. Sezona başlarken iddialı bir ekip kuracaklarını anlatan Sözlü, "Birkaç gün önce yaptığımız kongreden sonraki istişarelerde, Osman Özköylü'nün takımımıza uygun bir profil olduğu kararına vardık. Gece kendisi ile geç saatlerde anlaştık. Osman Özköylü hocamda heyecanı gördüm. Osman hocamızı Adana Demirspor'u anlayabilecek bir teknik direktör. Hayırlı olsun. Adana Demirspor'un şampiyonluğunun müjdecisi olur." diye konuştu. Sözlü, transfer konusunda da ince eleyip sık dokuduklarını anlatarak, çok dikkatli davranıp yerinde transferler yapacaklarını bildirdi. Sözlü, "Kimseyi memnun etmek için de futbolcu almayacağız. Bu konuda duygusal davranmıyorum, davranmayacağım da." dedi.

Teknik Direktör Osman Özköylü de Adana Demirspor'un muhteşem bir taraftara sahip olduğunu hatırlatarak, bu camianın teknik direktörü olmasının kendisi için onur ve gurur vesilesi olduğunu dile getirdi. Özköylü, "Gördüğüm destek ve ilgi şevkimi, heyecanımı kat be kat artırdı. İnşallah özlenen o Süper Lig hedefini bu sene yakalamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Herkesi mutlu eden bir takım oluşturmaya çalışacağız. En kısa zamanda transfer çalışmalarına başlamamız gerekiyor. Kulübe faydalı olacak isimlerle, katkı yapacak genç ve tecrübeli oyuncularla hedefe ulaşmak için gerekli oluşumu yapıp sezonu mutlu şekilde geçirmek istiyoruz." dedi.

Osman Özköylü, Osmanlıspor Teknik direktörlüğü yaptığı geçen sezon Kayserispor'a yenildikleri maçın ardından gazetecilerle yaşadığı olayla ilgili de konuştu. Özköylü, bu olayın kendisine bir ders olduğunu belirterek şunları kaydetti: "Yaptığım işi en mükemmel şekilde yapmaya çalışan bir insanım. Sahadaki oyuncumu da beynimde oynattığım gibi hep istiyorum. Tabi ki insanız, etten, kemikten, sinirden yapılmış insanlarız. Bizim de zaman zaman zaaflarımız oluyor. Ama özellikle son yaşadığımız Kayseri olayı benim kendi adıma bir takım şeyleri gözden geçirmem konusunda bana çok önemli bir ders oldu diyeyim, sınav oldu. Kendimi hakikaten eğittiğimi düşünüyorum. Mutlaka yine heyecan olacaktır. Heyecan olmazsa ben bu işi yapamam. Ben o başarıyı yakalayamam. Kendimi geri plana çekip sünepe, zayıf bir insan görüntüsüyle oyuncuma da o enerjiyi veremem."