ADANA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Adana Demirspor'a konuk olan Fenerbahçe karşılaşmaya, takımda az süre alan bazı oyuncular ve gençlerin de bulunduğu bir kadroyla çıktı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman maçta kaleyi Erten Ersu'ya emanet ederken, savunmayı Mauricio Isla, Roman Neustaedter, Luis Neto ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturdu. Fenerbahçe'de orta sahada Muhammed Samed Karakoç, Ozan Tufan, Oğuz Kağan Güçtekin ve Aatıf Chahechouhe yer aldı. Forvet arkasında Mathieu Valbuena'nın görev aldığı sarı-lacivertli takımın ileri ucunda ise Jose Fernandao bulundu.

Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde ise Volkan Demirel, Carlos Kameni, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Giuliano, Ahmethan Köse, Yiğithan Güveli, Serhat Kot ve De Souza yer aldı.


- Şehit ve gazi çocukları da maçı izledi


Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Emanetiniz emanetimizdir" projesi kapsamında 8-12 yaş arası 26 şehit ve gazi çocuğu da maçı statta izledi.

Maça Adana Demirspor formaları giyerek gelen çocuklar, karşılaşmadan önce statta Fenerbahçeli futbolcularla buluştu. Futbolcular çocuklara forma hediye etti.

Şehit ve gazi çocukları, kendilerini tribüne çağıran Adana Demirsporlu taraftarlara "üçlü" çektirdi.

Taraftarlar, "Adana'nın kahraman çocukları hoş geldiniz.'', ''Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Çocuklardan bir kısmı Adana Demirsporlu futbolcularla ellerinde "Emanetiniz emanetimizdir" yazılı pankartla seremoniye çıktı. Diğer çocuklar da Fenerbahçeli futbolcuların ellerini tutarak seremonide yer aldı.