TFF 1. Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı forvet oyuncusu Amamchi Augustine Iwuji, "Her takımda olacağı gibi biz de zor günler geçirdik, geçiriyoruz. Ama bugünleri atlatacağımıza inanıyorum. Adana Demirspor maçıyla yeniden ayağa kalkacağız." dedi.

Iwuji, Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında oynadıkları ve 1-0 kaybettikleri Bandırmaspor maçında buldukları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini belirtti.

Karşılaşmayı kazanmayı çok istediklerini, mağlup oldukları için üzgün olduklarını aktaran Iwuji, "Moralimiz bozuldu ama ayağa kalkmak zorundayız. Her takımda olacağı gibi biz de zor günler geçirdik, geçiriyoruz. Ama bugünleri atlatacağımıza inanıyorum. Adana Demirspor maçıyla yeniden ayağa kalkacağız. Arkadaşlarımızla sürekli konuşup birbirimize moral veriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Iwuji, bir gazetecinin performansıyla ilgili sorusuna, "Biz kötü değiliz, takım da kötü değil, sadece kötü zamanlar geçiriyoruz. Sezona iyi başladım, takımımın kazanamamasına üzülüyorum ama kalan maçlarda elimden gelenin en iyisini yapacağım." yanıtını verdi.

Ligin çok zor olduğunu, istediği pozisyonları bulamadığını belirten Iwuji, "Topu kaybettiğiniz zaman geri gelmeniz, tekrar ileri gitmeniz, pres yapmanız gerekiyor. Gerçekten golcüler için zor bir lig. Bu beni biraz endişelendirdi ama ben bunu aşacağıma inanıyorum." diye konuştu.