ADANA (AA) – TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, 14. haftada konuk edecekleri Boluspor'u taraftar desteğiyle yenmeyi hedeflediklerini söyledi.

İpekoğlu, takımının antrenmanı öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yarınki Boluspor maçına galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Bandırmaspor beraberliğini Boluspor galibiyetiyle telafi edeceğiz." dedi.

Boluspor'un son 2 haftada puanlar kaybettiğini ve rakibin de kazanmak için sahaya çıkacağına dikkati çeken İpekoğlu, "İnşallah kazanan taraf biz olacağız. Ben oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Taraftarımızın da desteğiyle oynayacağımız zorlu maçtan 3 puan alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.


- Adana Demirspor, hazırlıklarını tamamladı


Adana Demirspor, Boluspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Aytaç Durak Tesisleri'nde teknik direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenmanda oyuncular, ısınma hareketleri ve 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Mavi-lacivertliler, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Öte yandan, Bandırmaspor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Göksu Alhas ve sakatlığı bulunan Waldison Rodrigues de Souza, Boluspor maçında forma giyemeyecek.