PTT 1. Lig’de geçen yıl kıl payı kaçan şampiyonluğa bu yıl ulaşmak için yeni sezona güçlü biçimde hazırlanan Adana Demirspor, Özel Adana Medline Hastanesi ile sağlık sponsorluğu anlaşması imzaladı.

Sponsorluk anlaşması nedeniyle Özel Adana Medline Hastanesi'nde gerçekleştirilen imza törenine Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü, Adana Demirspor Genel Koordinatörü Ali Yücel, Özel Adana Medline Hastanesi Genel Direktörü Musa İnal, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Hatice Çelik katıldı.

İmza töreninde yaptığı konuşmada, PTT 1. Lig’e iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, "Futbolcularımız sağlık kontrolünden geçti. Oyuncularımızın herhangi bir sağlık sorunu çıkmadı. ‘Şampiyonluk’ parolası ile yeni sezona başlıyoruz. Sağlık sponsorumuz olan Medline Hastanesi'ne teşekkür ediyoruz. Şampiyonluk yolunda kulübümüze büyük katkı sunacağına inanıyoruz." dedi.

Bu sezon Adana Demirspor'a ‘sağlık sponsoru’ olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyleyen Özel Adana Medline Hastanesi Genel Direktörü Musa İnal da, "Bir sağlık kurumu olarak, sporda sağlığın öneminin farkındayız. Adana’nın Türkiye ve dünyadaki tanıtımında sporun çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Adana Demirspor'un başarısında bir katkımız olursa bundan çok mutlu olacağız." diye konuştu.

Toplantı sonunda Demirspor Başkanı Sedat Sözlü ve Genel Koordinatörü Ali Yücel tarafından Özel Adana Medline Hastanesi Genel Direktörü Musa İnal ve Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticisi Hatice Çelik'e, üzerinde isimlerinin yazılı olduğu forma hediye edildi.