PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Adana Demirspor’un borçtan kurtulması amacıyla hazırlanan proje ile içerisinde kulübün simgelerini taşıyan ürünlerden oluşan 1940 paket hazırlanarak satışa çıkarılacak.

1940 Paket Projesi’nin tanıtımı Sheraton Otel’de düzenlenen toplantıyla yapıldı. Adana Demirspor Kulübü Başkan Vekili Ümit Onatça, 2. Başkan İmam Gazali Hıradağı, As Başkan Emin Yumuşak, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem, Altyapı Sorumluları Kazım Bozan Naci Heybeli ile yönetim kurulu üyesi Şevket Aydoğdu ile Sprotif Direktör Samet Aybaba’nın katıldığı toplantıda, projenin detayları anlatıldı.

Adana Demirspor Başkan Vekili Ümit Onatça, toplantıda yaptığı açıklamada, "Adını duyunca, renklerini görünce heyecanlandığımız Adana Demirspor ne yazık ki hep borçla anıldı. Yönetim olarak, göreve geldiğimiz günden buyana yaptığımız mali disiplin ve kurumsal bir yapı oluşturma çabasıyla kısa vadede sportif, ekonomik anlamda kulübümüzü başarılı ve itibarlı bir hale getirme çabasıyla projeler ürettik. Bu yolda önemli mesafe kat ettiğimizi düşünüyoruz. Elbette daha uzun bir yolun bizi beklediğini de biliyoruz. Bu süreçte yanımızda olan kent yöneticilerine ve taraftarımıza teşekkür ediyoruz."

Aldıkları her radikal kararın meyvelerini güven ve başarı olarak almaya başladıklarını dile getiren Onatça, "Fakat bu bizim için yeterli değil. Geleceği düşünerek projeler üretmeliyiz. Gelecek planlamalarını doğru yapıp, hedeflediğimiz Süper Lig’de kalıcı ve başarılı bir takım yaratmalıyız. 1940’ın her Demirsporlu için özel bir anlamı var. Renklerini, başarısını, başarısızlığını, mutluluğunu, mutsuzluğunu, zaferini, yenilgisini 75 yıldır bağrımıza bastığımız köklü bir camianın ferdi olmaktan gururluyuz. İçerisinde kulübümüzün simgesini taşıyan şık ürünlerden oluşan 1940 paket hazırladık. 10 bin TL’ye sahip olunabilecek bu paketlerin satışını tamamladığımızda mali yapısı borçtan kurtulmuş olacağız." diye konuştu.

İş dünyası için hazırlanan bussiness paketlere şimdiden ilginin büyük olduğunu aktaran Ümit Onatça, "Bu projemiz için bir internet sitesi hazırlandı. Paketten temin eden her Demirsporlunun adını www.bindokuzyuzkirk.com internet adresinde ilan edeceğiz. ‘1940’tan biri benim’ sloganıyla büyüyecek projemize destek olacağını belirten başta Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve diğer Demirspor sevenlere şimdiden teşekkür ediyoruz. Bu paketten temin eden her iş insanının kulüp tarihine altın harflerle geçeceğine inanıyoruz. Projeyi kısa sürede tamamlamamız durumunda Süper Lig’e emin adımlarla çıkacak bir kulübe sahip olacağız." diye konuştu.

Sportif Direktör Samet Aybaba, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, As Başkan Emin Yumuşak ve Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem da yaptıkları konuşmada, Adana Demirspor’un Süper Lig’e çıkma yolunda hazırladığı projeye Adana’nın sahip çıkması gerektiğinin altını çizdi.