PTT Birinci Lig ekiplerinden Adana Demirsporlu futbolcular, Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynayacakları grup maçını kazanmak istiyor.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürden Adana Demirspor'un tecrübeli oyuncularından Hurşut Meriç ve genç oyunculardan Oğuz Han Aynaoğlu, 21 Ocak Çarşamba günkü maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Adana Demirspor'un tecrübeli oyuncusu Hurşut Meriç, asıl hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, "Lig tabiki önemli kupada da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde oynayacağımız Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz." dedi.

Genç oyunculardan Oğuz Han Aynaoğlu da Beşiktaş maçına iyi hazırlandıklarını kaydederek, "Kupa maçlarımız önemli kendi sahamızda taraftarımız ve kendimiz için kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Bu arada takımın yaptığı antrenman sırasında bir ikili mücadele sonrasında sakatlanan Mehmet Rızvan Yılmaz, yerde kalınca teknik direktör Ünal Karaman hemen oyuncusunun yanına koşup onun son durumu hakkında bilgi aldı. Takım arkadaşları tarafından oyun alanı dışına çıkarılan futbolcunun durumunun ciddi olmadığı belirtildi.