Adana Gençlikspor Kulübü’nden 5 sporcu, U15 Hentbol Milli Takım hazırlık kampı için Ankara’ya gitti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, geçen yıl başlattıkları Hentbol Gelişim Projesi’nin meyvelerini aldıklarını, Adana’dan 5 sporcunun milli takım hazırlık kampına davet edilmesinin heyecanının yaşandığını söyledi. Çukurova Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen projenin sürdüğünü ifade eden Hadi, konuşmasında şunlara yer verdi:

"Ankara’da bir hafta sürecek olan U15 Hentbol Milli Takım Aday Kampı’na kentimizden Engin Abbas Güven, Haluk Ozan Günaydın, Enes Kavak, Doğukan Polat ve Yusuf Murat Koç’un davet edilmesi bizleri mutlu etti. Okul-kulüp-aile üçgeniyle başarıyı yakaladık. İl Spor Müdürlüğü olarak başarılı olan sporcu ve kulüpleri tesis, malzeme, ulaşım, beslenme konusunda sürekli destekliyoruz. Dileğimiz, milli takıma giden sporcularımızın kalıcı olmalarıdır."

Hadi, tüm federasyonlarla ilişkilerinin üst düzeyde olduğunu, aday kampına giden sporcuların gelişmeleri ve kalıcı olmaları için gerekli desteği sürdüreceğini, hedeflerinin daha çok sporcuyu milli takımlara kazandırmak olduğunu de sözlerine ekledi.