Adana Atlıspor Kulübü sporcularından 13 yaşındaki Rana Çapar, binicilik sporunda elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye başladı.

Spor hayatında henüz ikinci yılı geride bırakan Rana Çapar, henüz lisanslı sporcu kimliği ile daha bir yılı bile doldurmadı. Buna karşın yıllarını bu spora adayan sporcular kadar hırslı, arzulu ve başarılı bir şekilde at binerek Adana Atlıspor’un başarısına katkı yapıyor. Rana Çapar, kısa süren sporculuk yaşamında İstanbul Atlı Spor Kulübü'nde yapılan Kaya Baban Kış Ligi 1. Ayak müsabakalarında Taniyitlim isimli atıyla 80 ve 100 santimetrede birincilik, 90 santimetrede de ikincilik elde etti.

Yine İstanbul Atlı Spor Kulübü Land Rover Ligi 1. Ayak müsabakalarında da 100 ve 105 santimetrelerde ikincilik elde ederek Adana’ya toplamda 5 kupa ile döndü. Adana Atlıspor Kulübü Yöneticileri, Rana’dan oldukça umutlu olduklarını belirtirken, "Yetenekli bir sporcumuz. Yoğun bir çalışma temposunda. Sporculuğunun yanı sıra, öğrenciliğinin de başarılı geçmesi bizleri gururlandırıyor." dedi.