Adanalı Milli Boksör Utku Erdoğan, Uluslararası Boks Birliği’nin (AIBA) faaliyet programında yer alan Profesyonel Boks (APB) unvan maçı öncesinde son etap hazırlık için Erzurum’da gerçekleştirilecek kampa davet edildi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bölge Boks Antrenörü Ercümend Erdoğan, aynı zamanda oğlu olan Utku Erdoğan’ın büyük aşama gösterdiğini, Erzurum’da gerçekleştirilecek kampın hem profesyonel unvan maçı hazırlık, hem de Brezilya’nın Rio De Janeiro’da gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları seçme niteliği taşıdığını söyledi.

Utku Erdoğan’ın yarı profesyonel olduğunu, bazı ünlü boksörlerin de partnerliğini yaptığını ifade eden Ercüment Erdoğan, oğlundan gelecek için umutlu olduğunu söyledi.

Milli Takım Antrenörü Seyfullah Dumlupınar gözetiminde Erzurum’da gerçekleştirilecek kamp 10 gün sürecek. Kampta bulunan sporcuların isimleri ve bölgeleri şöyle: Onur Şipal( Bayburt), Batuhan Gözgeç, Önder Şipal, Ufuk Tekneci (İstanbul) Oğuzcan Öztürk (Samsun), Resul Küçük (Trabzon), Utku Erdoğan (Adana), Ali Eren Demirezen (Balıkesir)