Stat: 5 Ocak Fatih Terim
Hakemler: Koray Gencerler, Ali Saygın Ögel, Mehmet Kısal
Adanaspor: Hayrullah, Selçuk, Sami Can(Dk. 89 Abdullah), Tiago(Murat Yılmaz), Nduka(Dk. 90 Sabit), Mehmet Boztepe, Tevfik, Emre, Mehmet Ozan, Merthan, Fahri
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Atilla(Mahmut Bezgin), Deumi, Ben Yahya, Mehmet Nas (Dk. 87 Turgay), Ali Tandoğan, Mahmut Temur(Dk 75 Abdullah), Umut, Alahzinho, Ergin Keleş, İbrahim Kaş, Ufuk
Goller: Dk 13 Alanzinho(penaltıdan), Dk 42 Mahmut Temur (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor) Dk. 17, 40 ve61 Tevfik (Adanaspor)
Sarı kartlar: Sami Can Keskin, Tevfik, Nduka, Mehmet Ozan, Mehmet Boztepe (Adanaspor) Mehmet Nas, Deumi, İbrahim Kaş, Ali Tandoğan, (Gaziantep Büyükşehir)
Kırmızı kart: Dk. 81 İbrahim Kaş (Gaziantep Büyükşehir Belediyespor)

PTT 1. Lig’de Adanaspor kendi evinde konuk ettiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yendi. Alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takımın mücadelesinde ilk önce konuk takım Trabzonspor’un eski oyuncusu Alanzinho ile öne geçerken, 4 dakika sonra Adanaspor bu gole Tevfik ile karşılık verdi. İlk yarının son dakikalarında bu kez ev sahibi takım yine Tevfik’in attığı golle öne geçerken, iki dakika sonra konuk takım bu kez Mahmut Tamur ile karşılık verdi. 2-2. İlk yarı bu skorla biterken ikinci yarıya Adanaspor daha iyi başladı. Tevfik 61. Dakikada kendisinin ve takımının üçüncü golünü attı. 3-1. Maçın 81. dakikasında konuk takımdan İbrahim Kaş topsuz alanda rakibine yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşma turuncu beyazlıların 3-2 galibiyetiyle sona erdi.