ADANA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa girecek.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, turuncu beyazlılar ikinci yarı hazırlıklarını günde iki antrenman yaparak sürdürüyor. Teknik Direktör Güvenç Kurtar nezaretinde gerçekleştirilen çalışmaya izinleri sona eren ve Adana'ya dönen gurbetçi oyuncular da katıldı. Sakatlığı nedeniyle Almanya'da tedavi gören Olcay Turhan ile henüz ülkesinden dönmeyen Tiago Bezerra ise Antalya Belek'te yapılacak kampa katılacaklar.

Adanaspor, yaklaşık 8 sürecek kampta 2 hazırlık maçı yapacak. 24 kişilik kafileyle ikinci etaba başlayacak turuncu beyazlı takım, daha sonra Adana'ya dönecek. Takım, Karşıyaka maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesislerinde sürdürecek.

Takım kaptanı Merthan Açıl, ikinci yarının zor geçeceğini, Adana'da oynanacak Karşıyaka ile Şanlıurfaspor maçlarını kazanarak üst sıralara çıkmayı hedeflediklerini kaydetti.

Antalya kampında uyumun daha da artacağını belirten Merthan, "Yeni hocamız ile başarıyı hedefliyoruz. Belek kampında bizleri daha yakından tanıyacak ve yeni isimlerde kazanmayı amaçlayan bir takım olmak istiyoruz. En büyük dileğimiz ciddi bir sakatlık yaşanmadan kampı tamamlayıp Adana'ya dönmektir. İlk yarının son 3 haftasında gösterdiğimiz çıkışı devam ettirmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.