PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Başkan Yardımcısı Hamza Akgül, takımın performansından memnun olduklarını, her geçen hafta daha diri bir görüntü çizdiklerini ifade etti.

Hamza Akgül, “Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladık. Bu çıkışımızı Kayseri Erciyesspor karşısında da sürdürdük. Takımın genel havasından memnunum. Saha dışındaki arkadaşlık ve kulübümüzde ki aile ortamı sahaya da yansımaya başladı.” diye konuştu.

Milli maç arasını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirten Hamza Akgül, “Şimdi önümüzde Altınordu maçı var. Her şeyi unutup önümüzdeki maça bakmalıyız. Teknik heyet ve futbolculara güveniyorum. Milli maç arasını iyi değerlendirip sahamızda oynayacağımız Altınordu karşılaşmasında taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz.” dedi.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor karşılaşması sonrası takıma verilen üç günlük izin tamamlandı. Teknik heyet ve futbolcular Osman Yereşen Tesisleri’nde bir araya gelerek topbaşı yaptı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Eyüp Arın, kısa bir toplantı yaparak, liglere verilen arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini söyledi. Oyuncularına asla rehavete kapılmamaları konusunda uyarılarda bulunan Arın, aynı ciddiyetle devam etmelerini istedi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman düz koşu ve pas çalışması ile devam etti. Antrenman yapılan taktik ağırlıklı çalışma ile sonlandı.

Antrenmana milli takım kampında olan Hayrullah Mert Akyüz, Sabit Hakan Yılmaz ve Emre Uğur Uruç katılmadı.