Türkiye Basketbol Birinci Ligi temsilcilerinden Adanaspor, Terrell Stoglin ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Amerika Birleşik Devletleri doğumlu 1.85 metre boyunda 24 yaşındaki Stoglin, oyun kurucu pozisyonunda oynuyor. Sagesse Lebanon takımından transfer edilen Stoglin’in takıma çok faydalı olacağını belirten Adanaspor Kulüp Başkanı Tevriz Dura, şehrin yöneticilerinin takıma sahip çıkması gerektiğini söyledi. Stoglin için Adanaspor Kulübü Hasan Adalı Toplantı Salonu’nda yapılan imza törenine Kulüp Başkanı Tevriz Dura, Basın Sözcüsü Mahir Özkan, Şube Sorumlusu Mustafa Aykut Şentekin katıldı.

Basın Sözcüsü Mahir Özkan ise valisinden, belediye başkanlarına, iş adamlarından basınına yardım talep beklediklerini kaydetti. Adanaspor Basketbol Takımı’nı layık olduğu yere getireceklerini vurgulayan Özkan, "Şunu unutmasınlar, Adana sadece Adana Demirspor değil. Adanaspor yanı var! En yakın zamanda da bunu taraftarlarımız ile birlikte gerçekleştireceğiz." dedi.

Yeni transfer Stoglin de "Önce burada olmamı sağlayan herkese teşekkür ederim. Kulübün problemlerinin farkındayım. Elimi taşın altına ben de koyacağım. Adana insanı çok sıcakkanlı, çok içten. Adana Kebap Dürüm süper." diye konuştu.