PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Osman Yereşen Tesisleri’nde kutlandı.

Adanaspor’un A takımı futbolcuları, altyapıdan gelen oyuncuları ile futbol okullarında eğitim gören öğrencilerinin katıldığı törende veliler de yer aldı. Teknik Direktör Eyüp Arın, Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Altyapı Sorumlusu Fuad Kınali ve tüm altyapı hocaları törende hazır bulundu. Adanasporlu futbolcular altyapı oyuncularına çiçek ve bayrak hediye ederek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını kutladı.

Teknik Direktör Eyüp Arın, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla andıklarını söyledi. Çocukların dünyanın en büyük saadeti olduğunu söyleyen Arın, “Bir çocuğu eğitmek o ülkenin kaderini belirler. Memleketi ışığa boğacak bu çocukların bayramlarını kutluyorum. Sağlıklı okul eğitimini almış Türk milletine ve Türk sporuna faydalı bireyler yetiştirmek en büyük dileğimizdir. Bu arada Müslüman aleminin Regaip Kandili de mübarek olsun.” dedi.

Basın Sözcüsü Bülent Uzel de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarken altyapı oyuncuları ve futbol okulunda eğitim gören öğrencileri tebrik etti. Kısıtlı imkanlara rağmen altyapıda futbolcu ordusunun olduğunu söyleyen Uzel, ”Eyüp Arın ve ekibini bir kez daha kutluyorum. Sahası dahi olmayan bu takımın bünyesinde bu kadar oyuncu olması hepimizi mutlu etti. Altyapıdan A takımda ne kadar oyuncu çıkarsa mutluluğumuz da o kadar artar.” ifadelerini kullandı.