PTT 1. Lig’de pazar günü Denizlispor’u konuk edecek Adanaspor, bu maçın taktik provasını Osman Yereşen Tesislerinde yaptı.

Teknik Sorumlu Eyüp Arın çalışma öncesinde futbolcuları ile toplantı gerçekleştirdi. Rakibin son oynadığı müsabakayı izleyen Eyüp Arın, oyuncularına analiz yaparken turuncu beyazlı takım tam kadro çalışmada yer aldı.

Denizlispor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Teknik Sorumlu Eyüp Arın, futbolcuların sahada özverili mücadele vereceklerine inandığını söyledi. Takımın 9 önemli maçı olduğunu aktaran Arın, “En önemli maç en yakın olandır. Sezonun en kritik müsabakalarından birini oynayacağız. Kazanıp önümüzdeki haftalara daha rahat girmek istiyoruz. Taraftarımızın da bizleri yalnız bırakmayacağından eminim. Maç sonunda bu coşkuyu hep beraber yaşamak en büyük dileği.“ diye konuştu.

Adanaspor’un genç kalecisi İrfancan Eğribayat U-17 Milli Takım kadrosuna davet edildi. Lüksemburg ile oynanacak olan maçların kadrosunda yer alacak olan genç file bekçisini ilk tebrik eden öğrenim gördüğü Şehit Temel Cingöz Lisesi Müdürü Hasan Gül oldu. İrfancan ile gurur duyduklarını söyleyen Hasan Gün, “Milli takıma sürekli olarak gitmesi Adanaspor ve okulumuz adına gurur verici. Başta Eyüp Arın olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.