PTT 1. Lig’de hafta sonu Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bu maçın hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Sakatlığı bulunan genç oyuncu Atakan Ekiz çalışmada yer almazken, sarı kart cezalısı Yiğitcan Gölboyu da derbi maçta forma giyemeyecek. Teknik Direktör Güvenç Kurtar da bir maçlık cezasının ardından pazar günü takımının başında sahaya çıkacak.

Antrenman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yapan deneyimli teknik adam, Samsunspor maçının ikinci yarısındaki mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik etti. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma 5’e 2 top kampa ve dar alanda oynanan taktik çift kale ile sona erdi.

Adanaspor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, pazar günü oynanacak maçın fair play düşüncesinde geçeceğine inandığını söyledi. Aynı şehrin iki takımının mücadele edeceğini söyleyen Kurtar, “Maç öncesinde ve sonrasında kimsenin burnunun dahi kanamayacağı centilmenliğin ön planda olacağı bir maç diliyorum. Tribünlere gelen her iki takım taraflarına güzel bir maç izletmek düşüncesindeyiz. Adanaspor olarak kazanmak için sahaya çıkacağız ve galibiyet serisine bir yenisini daha eklemek için rakibimizle mücadele edeceğiz. Hak edenin kazanacağı bir maç olsun.” dedi.