PTT 1. Lig’de Adanaspor, pazartesi günü konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Teknik direktör Güvenç Kurtar nezaretinde gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü. Sakatlığı geçen Cem Özdemir takımdan ayrı düz koşu yaparken Nduka ve Ahmet Dereli ise antrenmanda yer almadı. Güvenç Kurtar antrenmanın ikinci bölümünde oyuncularını iki gurup halinde çalıştırırken forvetlerle yakından ilgilendi. Turuncu–beyazlı takım Pazar günü yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini bekleyecek.

Devre arası Adanaspor’a transfer olan Jamshid Maharramov, Adana’yı çok sevdiğini ve takıma çabuk uyum sağladığını söyledi. Kente ilk kez geldiğini belirten başarılı futbolcu, "Adana, tıpkı Bakü gibi sıcakkanlı insanların bulunduğu bir yer. Takımdaki arkadaşlık ise son derece iyi. Kendimi sanki uzun yıllardır burada oynamış gibi hissediyorum. Pazartesi günü zor bir rakibe karşı mücadele edeceğiz. Taraftarımızın da desteği ile maçı kazanmak istiyoruz. Takım olarak iyi durumdayız ve bunu sahaya yansıtacağız." şeklinde konuştu.