PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Osman Yereşen Tesislerinde Teknik Direktör Eyüp Arın, yönetiminde çalışan oyuncular, Göztepe mağlubiyetini bu maçla telafi edeceklerini söyledi. Antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan turuncu beyazlı oyuncular, daha sonra çift kale maç yaparak cumartesi günü oynayacakları karşılaşmanın provasını yaptı.

Giresunspor’u tanıdıklarını belirten Teknik Direktör Eyüp Arın, “Giresunspor kadrosunu korumuş iskeleti olan bir ekip. Rakibimize göre daha dinamik ve istekli tarafız. Ligde her maçın sonucu önem arz ediyor. Biz her maça kazanmak için çıkacağız. Giresunspor karşısında alacağımız puan ve puanlar bizim için çok daha önemli. Camiamızdaki umudu yeniden yeşertmek istiyoruz.” dedi.

Öte yandan Giresunspor-Adanaspor karşılaşmasını yönetecek hakemler de netleşti. Karşılaşmanın orta hakemi Denizli bölgesinden Ümit Öztürk olurken yardımcılıklarını ise; İzmir bölgesinden Serkan Akarca, Balıkesir bölgesinden Ahmet Ayaz ve yine İzmir bölgesi hakemlerinden Hasan Avcı yapacak. Cumartesi saat 19.00 ‘da Giresun Atatürk Stadyumunda başlayacak karşılaşma için turuncu-beyazlı kafile yarın havayolu ile Trabzon’a gidecek oradan kara yoluyla Giresun’a geçerek maç saatini beklemeye başlayacak. Adanaspor’da kırmızı kart cezalısı Cem Özdemir dışında eksik oyuncu bulunmuyor.