PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, sezonun ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Turuncu beyazlı takımın yeni sezonda kalesini koruyacak Hayrullah, Fırat, İrfancan ve Sadettin; Kaleci Antrenörü Mustafa Şentabaklar nezaretinde oldukça sıkı çalışıyor.

Kalede tam bir forma savaşının olduğunu ifade eden Şentabaklar, “Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Futbolcularımız oldukça iyi hazırlanıyorlar. Bu sezon kaleci sıkıntısı yaşamayacağız. Hak eden eldivenleri giyecek.” ifadelerini kullandı.

Adanasporlu oyuncular antrenman öncesi son zamanlarda yaşanan terör olaylarını kınamak amacıyla ‘vatan sağ olsun’ yazan bur afiş önünde toplu fotoğraf verdi.

Ayrıca taraftarların kendi imkanlarıyla hazırlattığı, üzerinde Adanaspor arması, Türk Bayrağı ve ‘vatan sağ olsun’ yazısının bulundu afişler şehrin dört bir yanına asıldı.

Turuncu beyazlıların antrenmanını Adanaspor’un yönetim kurulu tam kadro izledi. Osman Yereşen Tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcuların istekli ve hırslı olması yönetimi memnun etti. İyi bir başlangıç yapmak için en iyi şekilde çalıştıklarını kaydeden Adanaspor Kulübü Basın Sözcüsü Bülent Uzel, “Çatalan ve Afyonkarahisar kamplarını olumlu geçirdik. Şimdi ise lig maratonu başlıyor. Genç ve diri bir takımımız var. Yönetim olarak futbolcularımıza güveniyoruz. Lige iyi başlamak adına ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.” şeklinde konuştu.