ADANA (AA) - Adana Valisi Mustafa Büyük, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-2 yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Adanaspor için kutlama mesajı yayımladı.
Vali Büyük, yayımladığı mesajında, PTT 1. Lig'in bitimine üç hafta kala Süper Lig biletini alan Adanaspor'u tebrik etti.
Mesajında, Adanaspor'un kazandığı başarıdan dolayı büyük sevinç yaşadığını belirten Vali Büyük, "Daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplum için, tüm branşlarıyla birlikte sporun sevdirilmesi, yaygınlaştırılması ve gençlere spor sevgisinin aşılanmasına büyük önem verdiğimiz bir süreçte, kentimizin köklü spor kulüplerinden Adanaspor'un, Spor Toto Süper Lig'e çıkma mücadelesini şampiyonluk tacıyla süsleyerek, Adana'nın Süper Lig'deki 12 yıllık hasretine son vermesinden çok büyük bir mutluluk ve sevinç duydum." ifadelerine yer verdi.
Mustafa Büyük, mesajında şunları kaydetti:
"Aylar süren bu zorlu maraton sonucunda tüm Adana'ya zafer sevinci yaşatan kulüp başkanı Bayram Akgül'ün şahsında tüm kulüp yöneticilerini, akıttıkları ter ve sergiledikleri mücadele ruhuyla tüm takım futbolcularını ve antrenörlerini, takımlarını desteklemekten asla vazgeçmeyen taraftarları canıgönülden kutluyor, şampiyonluk sevincini yaşayan tüm hemşehrilerime sevgi ve saygılarımı sunuyorum."