ADANA (AA) - PTT 1. Lig'de sahasında Denizlispor'u 2-1 yenen Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, kazanmanın yanı sıra maçta bir çok sıkıntı yaşadıklarını ifade etti. 

Arın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yaşanan terör saldırılarını kınadı ve şehitlere başsağlığı diledi.

Ligde 3 haftadır kazanamadıklarını ve gol atamadıklarını hatırlatan Arın, geçen hafta ağır bir yenilgi yaşayan ve puanları silinen Denizlispor'un maça kendilerinden daha iyi başladığını kaydetti.

Arın, şunları söyledi:

"Onlar iyi oynadıklarında ilk golü yediler. O golün şaşkınlığından sonra toparlanıp tekrar bizi hırpalamaya başladıkları zaman ikinci golü bulduk. İlk yarı skorunun 2-0 lehimize bitmesi bizim adımıza bir şanstı. İkinci yarı daha dengeli bir oyun anlayışı içerisinde oynamaya çalıştık. Farkı 3'e çıkarmanın peşindeydik fakat yapamadık. Denizlispor, farkı bire indirince iştahları kabardı. Bu maçta kazanmamızın yanında bir çok sıkıntı yaşadık. Bunları çalışarak gidermeye çalışacağız."

 

-Denizlispor cephesi

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Beraberliğe üzülecekleri bir maçtan mağlup ayrıldıklarını ifade eden Altıparmak, "Maçın başından sonuna kadar maçı isteyen, kazanmak adına sahada her şeyi yapan bir Denizlispor vardı. İlk 15 dakikada 3-0 yapacak pozisyonlarımız vardı. Maçın başlarında direkten dönen topumuz gol olsa belki maçı çok rahat kopartabilirdik" dedi.

Rakiplerinin maç boyu üç atak yaptığını, bunlardan ikisinin de gol olduğunu belirten Altıparmak, şunları söyledi:

"Rakibimizin ilk atağı da aynı şekilde gol oldu, mağlup duruma düştük. Tekrar toparladık, sonra skor 2-0 oldu. Ama biz oyunun başından sonuna kadar oyunu hep forse eden, topa sahip olan, atak yapan, gol pozisyonuna giren, takım olmamıza rağmen ne yazık ki futbolda gol atan kazanıyor."