PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un Teknik Direktörü Eyüp Arın, kendi evlerinde kaybettikleri Göztepe karşılaşmasının bir kaza olduğunu söyledi.

Haftalık basın toplantısı için 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu Basın Odasında oyuncusu Renan Foguinho ile birlikte gazetecilerin karşısına çıkan Arın, gelecek haftalarda daha iyi bir takım olacaklarını ifade etti.

Eyüp Arın, Göztepe karşılaşmasında kötü oyun ve mücadelenin istemedikleri bir skoru getirdiğini belirterek; yenilgiye rağmen takımı destekleyen taraftarlara da teşekkür etti. Arın; ''Bizim açımızdan Göztepe maçı bir kazaydı. Göztepe karşılaşması ardından yapılan ilk antrenmanda futbolcularımız ile toplantı yaptık. Hatalarımızı konuştuk, futbolcular da hatalarını biliyorlar.'' diye konuştu. Hafta sonu oynanacak Giresunspor maçına yönelik açıklamalarda da bulunan Eyüp Arın, "Ligde kolay maç yok, her karşılaşma zor. Giresun ile kampta bir hazırlık maçı oynadık. Deplasmanda puan alacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Takıma bu sene katılan Adanaspor'un Brezilyalı oyuncusu Renan Foguinho ise şehre çabuk uyum sağladığını ve Adanaspor gibi geleneği olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi. Renan Foguinho, “Takım arkadaşlarımı beğendim ama Göztepe maçında alınan kötü sonucun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ligin zorlu olduğunun bilgisini almıştım, sert bir lig olduğuna da oynadığımız iki karşılaşmada gördüm." dedi.