PTT 1. Lig takımlarından Adanaspor’un genç futbolcusu Emre Uğur Uruç, 21. yaş gününü teknik heyet, takım arkadaşları ve kulüp personeli ile kutladı. Yemek sonrası kendisi için özel yaptırılmış pastadaki mumları üfleyen genç futbolcuyu ilk kutlayan takım kaptanı Merthan Açıl oldu. Daha sonra diğer futbolcular, Teknik Sorumlu Eyüp Arın ve yöneticiler de Uğur’u tebrik ettiler.
    Yeni yaşında en büyük dileğinin turuncu beyazlı forma altında başarılı olmak olduğunu belirten Emre Uğur Uruç, milli formayı da sürekli olarak giymek istediğini söyledi. Futbol yaşamında bu sezonu asla unutmayacağını belirten başarılı futbolcu, “Düzenli olarak forma giymek ve daha sonra milli takıma seçilmek benim için en büyük hediyedir. Artık turuncu beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak ve hedeflerimi büyütmek istiyorum. Bana şans veren hocalarıma ve tabi ki başkanımıza ayrıca teşekkür ederim. Adanaspor’da Adanalı futbolcuların forma giymesi ve başarılı olması herkesi mutlu ediyordur. Bu özel günümü unutmayan takım arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim.” dedi.
    Öte yandan Adanasporlu oyuncular, pazar günü oynanacak Alanyaspor maçının hazırlıklarına yarından itibaren başlayacak. Akşam saatlerinde günün ilk çalışmasını yapacak olan turuncu beyazlı takımda hastalığı geçen Mehmet Boztepe’nin antrenmanlara katılacağı belirtildi.