PTT 1. Lig ekiplerinden Adanspor, pazartesi günü kendi evinde konuk edeceği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Hafta başından bu yana devam eden yağış nedeniyle antrenman yapmakta zorlanan takımda bugün yapılan çalışmada yağmur altında gerçekleşti. Taktik çalışmada suyla kaplı zeminde mücadele eden futbolcuların hırslı ve istekli olmaları dikkatleri çekerken, top kampa mücadelesinde ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Osman Yereşen Tesislerinin zeminin suyla kaplı olması nedeniyle top sürmekte zorlanan oyuncular birbirleri ile ve zeminle mücadele etmek zorunda kaldı. Teknik Direktör Güvenç Kurtar, sakatlık yaşanmaması için oyuncularını uyardı.

Takımın orta sahadaki başarılı ismi Tevfik Altındağ, pazartesi günü oynanacak maçta daha fazla mücadele etmeleri gerektiğini söyledi. Yağış nedeni ile müsabakanın ağır bir zeminde oynanabileceğini kaydeden genç futbolcu, “Böyle maçlarda normalinden daha fazla koşup mücadele etmek gerekiyor. Bizde sahada elimizden geleni yapacağız. Rakibimiz de son haftalarda sıkıntılar yaşayan ve kazanmak için sahaya çıkacak bir takım. Kazanarak sıralamada yukarılara yükselmek istiyoruz. İnşallah maç sonunda galibiyet coşkusunu taraftarımızla yaşarız.” dedi.

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Cem Özdemir bugün yapılan antrenmanda kuvvet çalışması yaptı. Cezalı Yiğitcan da zorlu maçta takımdaki yerini alamayacak.