ADANA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, hafta sonu deplasmanda Manisaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, pazar günü deplasmanda Manisaspor ile mücadele edecek Adanaspor sağanak nedeniyle Osman Yereşen Tesisleri'nin zemininde oluşan su birikintileri yüzünden bugünkü antrenmanı Seyhan Belediyespor'a ait suni çim sahada yaptı. Teknik Direktör Güvenç Kurtar yönetimindeki çalışma yaklaşık 1,5 saat sürdü.

Antrenmanın son bölümünde Fahri Akyol ağrıları nedeniyle çalışmayı yarım bırakırken sakatlığı tamamen geçen Cem Özdemir ise idmanın tamamında yer aldı. Geçtiğimiz hafta antrenmanda sakatlanan Eyüp Hasan Bardakçı'nın ise başarılı ameliyat geçirdiği belirtildi.

Teknik Direktörü Kurtar, yaptığı açıklamada, pazar günü zor maçlardan birini oynayacaklarını, deplasmandan 3 puanla dönmek istediklerini belirtti.

Manisaspor'un Kayseri'de etkili futbol oynadığına değinen Kurtar, ''Manisa'da 3 cezalı oyuncunun olması rakip için dezavantaj olmayacaktır. Yerine oynayacak futbolcuları sahada elinden geleni yaparak katkı koymak isteyecektir. Manisaspor'un kadro derinliği var. Son haftalarda maçlarımızı yöneten hakemler sonuca etki edecek kararlar verdiler. Manisa maçında her iki takım için de doğru kararlar veren ve sonucu etkilemeyecek bir hakem istiyoruz. Futbolcularıma  güveniyorum. Yenilmezlik serisini Manisa deplasmanında devam ettirmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.