PTT 1. Lig’de pazar günü Göztepe’yi ağırlayacak olan Adanaspor, çalışmalarını galibiyet üzerine yapıyor.

Mutlak üç puan parolasıyla karşılaşmaya hazırlandıklarını söyleyen Adanaspor Kaptanı Merthan Açıl, Şanlıurfa’da kaybedilen 2 puanı Göztepe maçında telafi edeceklerini kaydetti. Açıl, “Hafta başından bu yana takım olarak çok iyi hazırlanıyoruz. Morallerimiz yerinde ve takım içerisinde güzel bir uyum var. Bu uyumu pazar günü kendi taraftarımızın önünde sahaya da yansıtıp üç puanla ayrılmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Pazar günü 22.00’da 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak Adanaspor-Göztepe karşılaşmasının hakemleri de belli oldu. Maçı Kayseri bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Yardımcılıklarını Kocaeli bölgesinden Serhan Malkoç, Mardin bölgesinden Nurettin Çiçek ve yine Kayseri bölgesinden Nuri Karahançer yapacak.

ÖZGÜR ÖÇAL ADANASPOR'DA
Son olarak Brezilyalı Ronieli'ye imza attıran Adanaspor, sağ bek ve sağ önde oynayan 33 yaşındaki deneyimli futbolcu Özgür Öçal'ı renklerine bağladı. Başkan Bayram Akgül ile görüşen ve olumlu neticelenen toplantı sonunda Özgür Öçal, kendisini bir yıl turuncu-beyazlı renklere bağlayan anlaşmayı imzaladı. Özgür, büyük bir camiaya geldiğini ve Adanaspor formasıyla elinden geleni yapacağını söyledi. Özgür Öcal daha önce Eskişehirspor, Kasımpaşa, Adana Demirspor, Gaziantep BŞB ve son olarak Alanyaspor formaları giymişti.