Spor Toto Süper Lig takımlarından Adanaspor, Pazartesi günü sabah yapacağı çalışmanın ardından birinci etap kamp çalışmasını tamamlayacak. Turuncu-beyazlılar 3 günlük bayram izninin ardından ikinci etap kamp için Bolu’da toplanacak. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Bolu kampında hazırlık maçlarının yoğun olacağını belirterek, "Bolu kampının birinci etabında inşallah düşündüğümüz oyuncuları kadroya dahil etmiş oluruz” dedi.
Yeni sezon hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri’nde sürdüren Adanaspor, birinci etap kampını Pazartesi günü sabah yapacağı antrenmanın ardından bitirecek. 3 günlük bayram iznine çıkacak olan turuncu-beyazlılar, ikinci etap kamp için 7 Temmuz’da Bolu’da top başı yapacak. Kamp programı hakkında bilgi veren Teknik Direktör Engin İpekoğlu, “Bayramın 3. günü Bolu’da toplanacağız. Burada çalışmalarımız 2 hafta sürecek. 2-3 gün izin yapacağız. Daha sonra 24 Temmuz’da yine Bolu’da üçüncü etap kamp için toplanacağız. Üçüncü etapta hazırlık maçları daha yoğun olacak. Bolu kampının birinci etabında inşallah düşündüğümüz oyuncuları kadroya dahil etmiş oluruz” dedi.
5 HAZIRLIK MAÇI PLANLANIYOR
Adanaspor, Bolu’da gerçekleşecek ikinci ve üçüncü etap kamp çalışmalarında hazırlık maçlarına önem verecek. Turuncu-beyazlılar, ikinci etapta 2, üçüncü etapta 3 olmak üzere toplam 5 hazırlık maç yapmayı planlıyor. Maç programı İpekoğlu’nun isteğine göre belirlenecek.
Üçüncü etap Bolu kampı ise 4 Ağustos’ta sona erecek. 4 günlük izin sonrası 8 Ağustos Pazartesi günü Adana’da toplanacak olan turuncu-beyazlılar, çalışmalarına burada devam edecek.