PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Cem Özdemir, Göztepe karşılaşmasında kendisine gösterilen kırmızı kartın haksız olduğunu ve hayatında ilk defa kırmızı kart gördüğünü söyledi.

Cumartesi günü deplasmanda Giresunspor ile mücadele edecek olan Adanaspor çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Teknik direktör Eyüp Arın yönetiminde antrenmanlarını Osman Yereşen Tesisleri'nde sürdüren turuncu beyazlı ekipte Göztepe maçında kırmızı kart gören Cem Özdemir dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmuyor. Gerçekleştirilen son antrenman öncesi Eyüp Arın takımla kısa bir süre toplantı yaparak Giresunspor karşılaşması hakkında bilgi verdi.

"HAYATIMDA İLK DEFA KIRMIZI KART GÖRDÜM"

Hayatında ilk kez kırmızı kart gördüğünü belirten Cem Özdemir, "Pozisyon esnasında şahsıma edilen ağır küfürler vardı. Saha içinde tartışırken arkamdan bir darbe aldım. Fakat bu hareket görülmedi. İnsanlar sadece benim sinirlenip rakip oyuncunun boğazını sıktığımı düşünüyor." dedi

Adanaspor’un genç futbolcusu Sabit Hakan Yılmaz, Göztepe maçında takım olarak kötü futbol oynadıklarını ve kaybettikleri için üzgün olduğunu vurguladı. Kaybetmeye tahammülü olmadığını ifade eden Yılmaz, "Göztepe karşılaşmasından gereken dersleri çıkardık. Giresunspor karşılaşmasına odaklanmış durumdayız. İyi hazırlanıp iyi çalışıp sahadan iyi bir skorla ayrılmak istiyoruz." şeklinde konuştu.